Nu kan du abonnera på förebyggande vård som syftar till att ditt djur skall må bra och minska riskerna för allvarliga hälsoproblem.

 


Med VetPlan® får du en egen hälsoplanering över året till en fast månadskostnad. I abonnemanget ingår bland annat vissa undersökningar och vaccinationer, samt nära vårdkontakt, råd och vägledning. Med VetPlan® får ditt djur regelbunden tillsyn. Snövit Veterinärmottagnings förhoppning är också att VetPlan® och ett ökat hälsomedvetande leder till lägre kostnader genom ett minskat behov av avancerad veterinärvård.

Vad ingår i VetPlan®?
Utöver den årliga vaccinationen ingår bland annat en veterinärundersökning, tandkontroll, kloklippning och ett gratis avmaskningsintyg för resa till Norge.
Med VetPlan® följer också rabatter på djurfoder och andra butiksvaror, men viktigast är att du får nära kontakt med kunnig djurhälsopersonal och ökad medvetenhet om ditt djurs hälsa.

Hur fungerar det?

Du tecknar ditt VetPlan®-abonnemang vid besök hos Snövit Veterinärmottagning eller online här på vår hemsida, via denna länk: https://forms.gle/d5fwqrCR6QTmakji8

Om du tecknar ditt VetPlan avtal här på plats på kliniken betalar du första månadsavgiften här direkt på kliniken eller och därefter smidigt via autogiro. Vi rekommenderar alltid att teckna djurförsäkring för att täcka oförutsedda händelser, oavsett om du väljer VetPlan® eller ej.

När du onlineregistrerar dig, betalar du smidigt din första månadsavgift via faktura som vi skickar ut från kliniken.

Följ oss på Facebook!