Om oss


Snövit Veterinär – för dig och ditt djur

Företaget startades för fem år sedan. Snejana Petrovici Karpas, som är grundaren, gjorde sin veterinärutbildning (och doktorat) i Rumänien. När hon besökte Sverige fanns inga planer på att stanna men hon blev helt enkelt kär i Sverige. Hon landade i södra Sverige och jobbade där som distriktsveterinär och ett år som anställd i Åre, men valde sedan att starta sin egna veterinärsklinik i Järpen.

Snövit Veterinär tar emot alla smådjur, även om hundar och katter är de vanligaste besökarna. Vi brinner för friskvård och jobbar hela tiden i förebyggande syfte. Vi utför undersökningar, behandlingar samt operationer. I lokalen har vi samtlig modern utrustning bland annat digital röntgen, ultraljud, blodprovsapparat med mera.

I dagsläget är vi fyra stycken som jobbar på Snövit Veterinär: Snejana som är veterinär, Sofia och Karin som är djurvårdare samt Michala Gebauer som är butikschef och receptionist.


Snejana Elena Petrovici Karpas

Jag heter Snejana Elena Petrovici Karpas, 34 åring kvinna med ursprung från Rumänien.

Jag utbildade mig som veterinär i Rumänien mellan 2000-2006, sen specialiserade jag mig som toxikolog - förgiftningar och motgift - PhD studier (2006-2010) - Doktor titeln inom veterinärmedicin.

Januari 2011 kom jag till Sverige och började jobba som veterinär. Jag trivs i Åre Kommun och därför har jag startat mitt eget företag - Snövit Veterinärmottagning. Namnet kommer från att Snejana betyder Snövit på serbiska.

Min tanke med den här veterinärmottagningen är att göra en hemliknande och varm plats med professionella behandlingar av djur. Alla är välkomna, med eller utan ett speciellt ärende!

Är gift från 2016, juli, med en fantastisk man (Phär Karpas) och vi bor i Undersåker, tillsammas med våra två söta katter: Kain och Elsa.


 

 


Karin Salomonsson

Jag heter Karin Salomonsson jag är 25 år är i från Järpen men bor nu i Östersund.

2018 utbildade jag mig till djurvårare på utökad nivå.

min dröm har alltid varit att få jobba med djur och nu har jag äntligen fått uppfylla den drömmen  :)

 


Sofia Nyman Strååth

Jag heter Sofia Nyman Strååth, är 21 år gammal och bor i Nälden tillsammans med min vackra doberman Penni. Jag är utbildad djurvårdare på utökad nivå och har arbetat som det i strax över ett år. 

Jag älskar att få arbeta med såväl djur som människor och här på kliniken får jag göra just det. 

Mina intressen inkluderara allt från isfiske till bakning. 

 


Söker personal

Veterinär sökes

Om dig: 

Vi söker en godhjärtad och kunnig veterinär. Veterinär för heltidsarbete sökes, omgående. Tjänsten är tillsvidare.

Dina arbetsuppgifter:

Snövit Veterinärmottagning i Åre AB är en liten klinik, som befinner sig i Jämtland, Järpen (25 km från Åre). Veterinär för heltidsarbete, sökes, omgående. Tjänsten är tillsvidare. Smådjursveterinär med erfarenhet inom kliniskt/kirurgiskt arbete sökes. Vi kräver inte specialkompetens, men ett gott hjärta och drivkraft. Du skulle jobba med en jätteduktig djurvådare och/med en annan veterinär: Snejana Petrovici Karpas. Kliniken är välutrustad, med digitalröntgen, ultraljudsapparat, mm och fantastiska kunder som gör att arbetet blir lättare. Lön enligt överänskommelse (grundlön+provision). Ni är välkommna att ansöka genom att skicka ett mejl med cv och personligt brev till adressen: snejanapetrovici1@gmail.com

Om oss: Snövit Veterinärmottagning i Åre AB befinner sig i Järpen, 25 km från Åre. Vi är en liten kollektiv som brinner för att de friska djur och glada människor :)


Sekreterare, veterinär administrativassistent

PUBLICERAD: 19 november 2018 ANSÖK SENAST: 1 december 2018
ANSTÄLLNINGSFORM:  Vanlig anställning , 6 månader eller längre , heltid LÖN: Fast månads- vecko- eller timlön


Om dig

Du skall ha erfarenhet (eller vara snabb att ta till dig kunskap) av att hantera: faktureringar, betalningar, order (förbrukningsmaterial samt mediciner), hantera kundkontakter. Du behöver inte ha erfarenhet inom djurvård. Däremot du skall inte vara rädd eller allergisk. Assistenten skall kunna hantera en intensiv arbetsdag och vara målmedveten. Arbetet kräver mycket fokusering och uppmärksamhet, noggrannhet och effektivitet.


Din profil

Kompetenser

MERITERANDE

Ekonomiadministration

Språk

MERITERANDE

Svenska

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs


Dina arbetsuppgifter

Snövit Veterinärmottagning i Åre AB söker administrativ assistent. Du skall ha erfarenhet (eller vara snabb att ta till dig kunskap) av att hantera: faktureringar, betalningar, order (förbrukningsmaterial samt mediciner), hantera kundkontakter. Assistenten skall kunna hantera en intensiv arbetsdag och vara målmedveten. Arbetet kräver mycket fokusering och uppmärksamhet, noggrannhet och effektivitet. Tjänsten är 100%, provperiod 6 månader, sedan 1 års avtal, med möjlighet sedan till förläggning. Lön enligt överenskommelse.


Övrigt

Lön, ersättning och förmåner

FORA avtal, förmåner enligt överenskommels


Sök jobbet senast den 1 december 2018

Ansökningssätt

ANSÖKNINGSREFERENS

administrativ assistent

E-POST

snejanapetrovici1@gmail.com

Följ oss på Facebook!